KENGKAWAN

Thursday, March 22, 2018

LTDL 2018 at Cameron

Gi sarapan pagi ni sambil tengok preparation untuk Le Tour De Langkawi.

Memang grand. Tapi confirm jem lah kan kat area Tanah Rata ni

Cepat2 aku tukar plan dari nak training sebelah petang ke training sebelah pagi. Nak avoid jalan jem.

Settled 10k easy pagi ni. Esok, buat long run pulak. Luckily, Rumie & family join training sambil cuti2 kat sini (hasil hasutan aku hihi) So, ada geng untuk long run! Yay!! Coz kalau buat sorang2, sure aku diskaun few km. Kalau Rumi ada, dia strict. Kang kena bebel.. haha.


Suka bila lepas bebas.. kereta pun tak ada.. berlari lah dia.

Finishing line LTDL stage 5. 

Meriah kat Tanah Rata dengan games & pameran bagai. Aku pergi awal je. Time cyclist sampai nanti confirm jem. Tanak lah trapped kat sini berjam2. Tak worth it. 

Kiddos tak mandi lagi. Masih berseluar tidur. Mommy pun sama 😝😝

Ariff jadi photographer

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...