KENGKAWAN

Tuesday, December 04, 2018

Avillion Admiral Cove

Throwback last 2 weeks.

Spent cuti kat sini dengan anak2. Mamoru kena handle company dia punya teambuilding. Dia project leader so memang super busy.

Tapi takpa coz bukan susah pun nak handle anak 4 orang ( Adam pun join sekali). Macam2 xtvt kami buat.

Start my day as early as 5.00 am everyday masa kat PD - pergi training lari sorang2. Lari dari depan hotel sampai main road (500meter loop). Kalau nak jauh sikit, lajak ke kawasan private bunglow tepi jetty (800meter loop). Kawasan tu banyak guards - selamat.

Pastu, bawak kiddos gi breakfast, gi mandi swimming pool (everyday), pastu gi jalan2, main dan main je hari2. Happy kiddos coz tayah baca buku 😁😁.. amboi2.

Ops. Dah sampai area rumah ( update blog dalam lrt hihi). To be continued la kekdahnya.

Inspektor sahab tengah buat spot cek

No tub. Tapi shower area besar. Boleh masuk semua anak2 bujang aku sekaligus.

Bilik super luas. Boleh main kejar2.

King bed & day bed. Cukup muat untuk semua.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...