KENGKAWAN

Tuesday, December 25, 2018

Shoping baju sekolah kiddos

Sekejap je dah nak masuk tahun 2019.

Next year Ariff start darjah 4 & Amarr darjah 3. Kali ni both both lain2 sessi persekolahan. Ariff akan masuk sekolah kebangsaan sessi pagi, Amarr pulak sessi petang. Sekolah agama pula, Amarr sessi pagi dan Ariff petang. Seems both kena jaga diri sendiri. At least untuk tahun ni je coz once Amarr masuk darjah 4  nanti barulah sessi persekolahan mereka sama semula.

Done beli baju dan kasut sekolah. Tahun ni kiddos pakai kasut hitam, yeay! Kalau tak stress aku tengok kasut putih sehari pakai dah kotor (note: kiddos basuh kasut sendiri, tapi still, aku rimas tengok kasut putih ni, cepat nau kotornya).

Here we go 2019. Kiddos are ready!

Ni masa kat Decathlon. Survey winter clothes dan beli that pink winter boots for Aleesya - stanby for our next trip.. hihi.

Ni masa kat Aeon Mid Valley, beli baju uniform sek9lah dan kasut

Suka betil dia boots pink tu. Baju pink tak ada stok tadi.

Bergayaa sungguu Aleesya arini

❤️❤️❤️us❤️❤️❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...