KENGKAWAN

Monday, December 31, 2018

Legoland revisit for the 5th time!

Kena update semua pending entry dalam tahun ni sebelum masuk tahun baru 2019.

Ni gambar throwback masa awal bulan Disember aritu. Dua bulan berturut pegi Legoland. Macam Johor ni kampung aku je kan balik tiap2 bulan 😂😂. InsyaAllah kalau ada rezeki memang aku beli nak rumah kat Johor ni.

Tak banyak bergambar kali ni sebab dah banyak kali datang kann.. hihi. Kiddos pun busy dengan robotik Lego class.

Ni je lah gambar yang ada.

Dalam iglo. Happynya Aleesya!

Breakfast kat Haji kacang pool kat Bomba Larkin
Ni je la gambar ramai2 yang ada. Pastu semua busy main kat dalam Legoland ni

Anything for their happiness

Ni kat dalam Lego theathe

Orang lain makan sekeping roti ja, aku sampai 2 keping! Sedap uols!!

❤️❤️❤️

With my mini

1 comment:

Siti Yang Menaip said...

wah.. banyak
kali pergi tu.. CT x smpai2 lagi. nanti nak kena plan trip ke selatan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...