KENGKAWAN

Thursday, December 20, 2018

Cuti- cuti in Port Dicson Part 1

Throwback last month (bulan November). Ni masa cuti2 dengan kiddos kat Avillion Admiral Cove, PD.

Sebelum masuk tahun baru 2019, kena cepat2 upload semua entry dalam tahun ni coz tahun depan ada banyakkkk perkara baru nak explore 😊😊

Spent cuti kat sini sebab nak celebrate birthday Amarr & Adam  yang ke 8 tahun ❤️ Diaorang berdua kan kembar jarak 1 jam.. hihi. My sis no.6 & me deliver serentak hari yang sama cuma masa je berbeza satu jam 😂

Kami bawa Adam join sekali. Kalau boleh nak bawa semua cousins depa ikut bercuti sekali, tapi tak berkesempatan. Minta maaf ya buatanak2 buah kesayangan Mommy Long semua, ada masa nanti kita pergi ramai2 bercuti sama2. Mommy Long dah ready nak jadi  Ketua rombongan bas sekolah.. hihi.

Jalan2 sekitar hotel.. 

Bergambar dengan background yatch

Macam poster kumpulan penyanyi kanak pulak.. haha

Daddy layan anak2 swimming.. 

My anak2 kesayangan

Pandai betul masing pose

Abang2 kacau Aleesya main toy

Ariff Amarr Adam Aleesya

Gewammm dengan anak2 bujang ni

Kolam renang kat hotel ni besar dan bersambung2. 

Yang dilindungi sentiasa

Kumpulan AAAA ❤️

2 comments:

ejulz said...

terbaek. cantik tempat ni :)

ejulz said...

terbaek. cantik tempat ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...