KENGKAWAN

Thursday, December 20, 2018

Sambungan Legoland revisit for the 4th time

Hari kedua masuk Legoland lebih banyak santai. Kiddos just nak attend kelas robotik dekat Mindstorms area. Kelas robotik ni limited entry per day. Participants pun limited je boleh attend. So kalau masuk sini kena pandai bahagi masa dan plan nak pergi mana sebab ada kelas2 dan shotime yang berbeza2. Kalau tak memang melepas. Satu hari memang tak boleh habis explore semua tempat dalam Legoland ni.

Layankan aje permintaan kiddos. Mana lah tau besar sok boleh jadikan robotik as career. Aminnn 😊

Aleesya minat betul mini2 lego kat Legotown

Ni masa breakfast kat warung Saga. Kedai makan ni penuh dengan hiasan gambar2 penyanyi zaman dulu2, piring hitam, radiao lama, telefon antik, etc. Memori sunnguh tempat ni ❤️

Depan entrance warung saga

Nampak tak deco2 dalam tu.. 😊

Us kat Legotown - Tajmahal

Aleesya dalam choo choo train

Lotsa ❤️❤️

Lunch..
Makanan dalam Legoland ni agak pricy. Air mineral botol kecil je RM4. Yang lain2 agak2 sendiri lah ya. Makanan luar tak boleh bawa masuk. Kena cek beg kat entrance nanti. So kena sediakan duit extra untuk anak2 makan 😊😊

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...