KENGKAWAN

Thursday, December 20, 2018

Legoland revisit for the 4th time

Throwback last month lagi. Exactly on 26 November 2018 - on Amarr & Adam's birthday ❤️

Birthday treat!

Ni sambungan dari trip PD. Lepas check out hotel kat PD, Mamoru bawak kami ke Legoland.

Kiddos still excited macam first time masuk Legoland.

Dua hari berturut depa masuk Legoland ni tau. Thanks for Legoland annual pass. Kalau tak, mau habis dekat seribu ringgit untuk tiket kami berlima. Kalau anak2 suka pi satu2 tempat tu, better beli annual pass je. So jimat banyakkk.

Layan gambar je untuk kenangan terindah zaman kanak mereka ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Aleesya in lego mini town

❤️❤️❤️Us ❤️❤️❤️

Hepinya Amarr

Amarr in action

Hepi dapat hepikan anak2

Breakfast sebelum masuk Legoland

My little heroes

Ariff yang bijak dan penyabar

Hepi Aleesya tepuk tangan bila dengar bunyi lagu & patung lego 

Aleesya join junior driving class

Masa beli annual tiket untuk Adam. Kemain Aleesya, tertonggeng2 atas counter


My anak2.. dah sama kaler baju dengan bass ni

Aleesya kat belakang, ready nak drive keta lego

Ariff Amarr Adam kat big kids driving class

Mommy and Aleesya

Aleesya in baby play area

Lego icon

Amarr buat muka funny

Leka masing2

Aleeysa yang sentiasa happy

Daddy kurang bergambar sebab busy jadi photog

Naik kapal terbang teman Aleesya

Dalam star wars lego area

Penuh konsentrasi

Adam yang bijak dan ceria

Dengar muzikal fountain

Banyak gambar dia.. model camera daddy dia ni

Star wars

Aleesya dan lego girls

Banyak deco krismas.. kat sini

My kesayangan dalam sampan

Ariff serious bawak kereta

Heppi Ariff kat sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...