KENGKAWAN

Sunday, December 16, 2018

Thai food festival

Dua kali pergi Putrajaya hari ni.

First pukul 4 pagi tari sebab buat long run run. Second pukul 11 pagi sebab Thai food festival pulak. Dari 2 minggu lepas nak pi food festival ni tapi tak sempat.

Tenkiuu Mamoru bawak pi sini. Lepas mengidam nak makan makanan thai (padahal minggu depan pun boleh makan thai food puas2.. haha).

Nasib baik kami pergi pagi2 (pukul 11 pagi). Selesa nak jenjalan dan makan kat dalam tu. Kalau lewat sikit, ramai gila umat kat sini. Nak berjalan pun payah. Panas pulak tu. Berjalan kat sini je peluh macam lari 10km tau. Kesian siapa bawak baby pi sini. Panaih.

Tapi overall makanan memang sedap2. Cuma sila bawak cash banyak2. Makanan kat sini harga boleh tahan gak 😊

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...