KENGKAWAN

Thursday, January 03, 2019

Adjusting

Hari kedua sesi persekolahan kiddos. Stil struggling. Sessi tahap 1 dan tahap 2 persekolahan berbeza masa. Ariff sesi pagi, Amarr sesi petang.

Ariff requested nak balik sendiri kerumah lepas habis sekolah agama sebab jarak sekolah agama dalam 100 meter je dari rumah. This is to be discussed and decided later.

Amarr pula requested nak bawa basikal pi sekolah sebab both sekolah kebangsaan dan sekolah agama memang dekat dengan rumah (less than 400 meter). Yang ni aku tak approve sebab jalan kat sini semua busy. Mommy so sory ya Amarr.

Haish. Hero2 dah bujang. Semua nak berdikari. Mommy tak puas lagi nak berkepit dengan korang anak oii..

Aleesya macam biasa, still kat taska. Tak ada plan pun nak masukkan dia ke mana2 tadika lagi. Dia baru nak masuk 4 tahun. Nanti2 lah. Tanak stresskan dia dengan sekolah2 ni lagi.

Tenkiuu kat Mamoru coz amik cuti whole day semalam semata2 nak assist Ariff & Amarr kat sekolah. Aku tak boleh cuti coz keje banyak. Semalam seharian kosentret buat keje. Pegang henfon pun just waktu malam je 😂. Nih dah masuk hari ketiga dalam tahun 2019 baru dapat curi masa update blog 😂😂😂

Alhamdulilah Settle bab yuran dan beli buku untuk sekolah kebangsaan & sekolah agama. Alhamdullilah.

Adam & Amarr

Ariff

1 comment:

ejulz said...

amboi.. bukan main lagi posing.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...