KENGKAWAN

Wednesday, July 25, 2018

Cultra 2018 is happening!

Sepatutnya malam ni aku bertolak ke Cameron Highlands. Baru plan nak buat easy run esok pagi2 kat Cameron.

Tapi terpaksa tukar plan bertolak tengahari esok sebab pagi2 esok kena attend meeting kat ofis pulak. 

So, maybe sampai Cameron lewat petang esok.

Takpelah, still boleh buat easy run pagi Jumaat nanti. Pastu terus collect race kit lepas habis run.. kan.. kan.. kan..

Tak zabar nak lari kat trail favourite esp kat gunung Perdah & gunung Berembun.

Walaupun nan ado training hill or trail lansung, aku tetap tanak lepaskan peluang lari kat Cameron..hihi.

Ni tahun ketiga berturut2 aku lari Cameron Ultra tau:
Cultra 2016 (50km -finish)
Cultra 2017 (100km - DNF at 60km)
Cultra 2018 (30km - ??)

Will definitely enjoy my shortest Cultra route this year! Plan nak habiskan race injury free & below 6 hours. 

Takde aim podium. Tak mampu coz list runners 30km bukan calang2. Ramai trail Queen okay. Tatottt.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...