KENGKAWAN

Sunday, July 15, 2018

DNS PJ Marathon 30km

Cerita pagi semalam.

Collect race kit untuk PJ Marathon 30km.

Tapi aku tak pegi pun race pagi ni. Terpaksa-rela lepaskan larian pagi ni demi nak ikut Training Peak's schedule yang coach dah upload semalam.

Ada satu lagi run yang aku still berbelah bagi nak lari atau tak - CULTRA. 

Tho CULTRA ni aku amik 30km je tapi, haish,  still serba salah nak let go atau tak.

Trip Cameron Ultra kali ni, aku bawa ayah, ibu & semua sibling sekaligus. Dah booking 3 apartment kat Cameron. Ayah dari tahun lepas lagi ada cakap dia nak tengok aku lari. Ayah memang supportive.. hihi. We'll see macam mana nanti. Kalau ada rezeki, dan kalau aku decide tak DNS, dapatlah ayah tunggu aku kat finishing line CULTRA nanti ❤️


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...