Tuesday, July 10, 2018

Throwback weekend

First day start keje lepas cuti panjang. Ada ofis open house semalam. Seems like minggu ni hari2 ada open house. Bahaya betul. Carbo overload 😂😂😂

Layan gambar weekend aritu. Bawak kiddos & Mamoru keluar subuh2 hadam semata nak suruh teman aku pegi berlari. Sambil aku lari, kiddos praktis naii basikal. Ariff dah expert. Cuma Amarr je still takut2 lagi.

Dan alhamdullilah, hari Ahad aritu, Amarr dah confident naik basikal sendiri tanpa perlu aku atau Mamoru berlari sebelah dia masa dia kayuh basikal. Yeay!!

Join zumba kat Tasik Permaisuri

Aleesya suka dancing ikut instructor zumba. Comel sangat. 

Depan stadium. Training basikal kiddos kat sini. Takde kereta. Selamat untuk kiddos cycling.

My cycling partner.. hihi. 

Abis training, breakfast kat Q Bistro sebelum pergi jemputan open house ❤️ 
Teringin nak organize open house sendiri. Tapi tunggu rumah landed siap dulu. Buat open house kat rumah atas angin ni, sempit.  Tak privacy. Tak boleh nak pasang canopy.


Ni gambar hari Sabtu. With my running partner kat Bukit Jalil. Warm up & cooling down dengan dia je dapat lah 2 km. Selebihnya aku buat easy run keliling bukit jalil ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...