Friday, August 10, 2018

Alhamdullilah

Finished my second half of the year performance with flying colors!

And a couple of other good things happened too. Salary increement & recoqnition from my superior. Alhamdullilah. Been waiting for this recognition for the pass 3 years tau. Not easy. But again, alhamdullilah, syukur ya rabb.

Will continue to work with ikhlas & rajin, insyaAllah.

Ni gambar giant pine corn kat New Zealand. 
Pic credit: http://www.sierraflowerfinder.com/en/d/sugar-pine-cones/3557

Semalam borak dengan my boss pasal pine corn. Ekceli, dia amik pine corn yang aku hias atas desktop. Dah lebih 10 tahun usia pine corn tu. Tahan lasak dah tak hancur pun. Boss aku cakap, dia dia ada pine corn sebesar sepemeluk kat umah. Dia amik kat New Zealand. 

Aku ingatkan dia main2, tapi bila google, memang betul apa dia cakap, pine corn kat New Zealand besar macam giant!! Wonder macam mana besar pulak pokok pine kat sana kan? 🤔🤔

Disebabkan pine corn giant ni, aku teringin nak pi New Zealand.. haha. Jom start misi menabung dan memujuk Mamoru pi New Zealand next year ❤️

Ni la pine corn aku yang berusia lebih 10 tahun. Kecik je kalau compare New Zealand punya. Aku ada sebakul lagi pine corn camni. Simpan wat deco kat umah 😊😊

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...