KENGKAWAN

Monday, August 06, 2018

Legoland 1st day

Kiddos happy time.

Tak ada apa yang paling gembira selain tengok anak2 gembira.

Kami guna sepenuhnya masa yang ada untuk bermain bersama anak2. Enjoy every second of it! Kami pun jadi macam kanak2 hari tu.. haha.

Thank you so much to organizer family day company Mamoru coz event superb. Meals terbaik coz kami berlima dapat 5 voucher makanan untuk digunakan kat mana2 cafe dalam Legoland.

Note: makanan dalam Legoland agak pricey. Aritu teringin makan cendol, semangkuk RM25 😅😅. Makanan luar tak dibenarkan masuk tau.

So, again, kudos to team family day company Mamoru untuk event yang superb, meals yang variety dan most important, the Legoland annual pass! Kami boleh masuk Legoland bila2 masa! Yeay!!!

Memandangkan ni kali ketiga kami pi Legoland, kiddos dah ada favourite games sendiri. Banyak rides depa tamau main dah sebab dah biasa. Depa suka games yang menguji minda dan built stuff from Lego.

Mommy & daddy lagiiii laaa sukaaaa. Coz games yang depa pilih tu mostly duduk dalam building. Ada aircond.. hihi. Tapi kami join depa main juga.

Lepas penat kat dry park, kami pergi waterpark pulak. Anak2 punya pasal, mommy keuar masuk air banyak kali pun takpa.  Sampai ketaq kecut kulit pun  takpa.. janji korang happy.

Theme park almost nak tutup baru kami balik. Konsep kami kalau teman anak2 pi main, selagi depa tak ajak balik, memang kami tak balik.. hihi. Main sampai puas kekdahnya.

Ok lah nak balik rumah. Malam nanti lepas anak2 tido baru sambung tulis entry. Itupun, kalau aku tak tertidur sekali.. haha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...