Wednesday, August 29, 2018

Hujan rahmat

Alhamdullilah, sempat fetch kiddos sebelum hujan dan petir turun selebat-lebatnya membasahi Permaisuri.

Hari ni super busy. Nak memblog pun tak sempat. Nak settlekan semua keje sebelum bercuti esok.

Esok pagi2 ada appointment dengan Dr Kok, Ortho surgeon, joint & spine kat Pantai Bangsar. Tengahari pulak, nak tengok Hantu Kak Limah.. hihi.

Dari aritu lagi nak tengok movie ni, tapi tak dapat sebab kiddos sentiasa dengan kami. Nak bawak kiddos tengok sekali tak boleh sebab aku tanak kiddos layan cerita mengarut or citer hantu. Lagipun, kiddos sure tak boleh catch up lawak2 dalam cerita tu coz bahasa melayu rojak kan.. hihi.

Cant wait tomorrow!

Note: Tenkiuuu tenkiuuu so much kat korang yang komen dan inform tentang pertukaran venue Merdeka Parade. Kalau tak, tak tahu apa aku nak menjawab dengan kiddos.. haha. Dan too bad aku dah buat payment hotel Avenue J kat Dataran. Burn lah. Not going to overnight there coz takut kelam kabut nak bertolak dari KL ke Putrajaya. Tenkiu again korang semua!! ❤️💋❤️💋

Pinjam gambar my idol Irma. Lovin her running sunglasses! Bought mine sama macam dia punya! Kalau boleh bukan sunglasses je nak macam dia, tapi pace pun nak sama macam dia! InsyaAllah, one day, I will turn all my idols into rivals. Amin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...