KENGKAWAN

Wednesday, August 01, 2018

Legoland lagi?

Alhamdulillah rezeki.

Tak plan pun nak pi Legoland lagi tapi dah rezeki kiddos kan, alhamdullilah.

Ni trip family day company Mamoru. Dapat annual pass lagi tuu. Boleh lah selalu ke sana pasni. Cuma anyara lalu tak lalu je lah aku & Mamoru nak drive ke JB tu.. jauhh ok.. tsk.

Hotel pun dah siap booked. Kiddos pun dah excited. So ke JB lah kita minggu ni ❤️

Cuma nak kena ingatkan kiddos sentiasa sanitize tangan setiapkali main setiap permainan kat sana. Maklum lah, kes HMFD banyak sekarang ni. So kena take precaution bila pergi public place yang penuh dengan kanak2 macam Legoland ni.

Kena bawak satul botol besar sanitizer la nampaknya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...