KENGKAWAN

Monday, August 27, 2018

I loveee ice cream!

When it comes to ice cream, tak heran healthy tak healthy.. hihi. Pedulik.

Been eating McD durian mcflurry for a while lately. But then bila tiba2 ada ice cream milo, oh~la~la..  tak lepaskan peluang okay.

Minggu ni keje 3 hari sahaja. Khamis ni cuti! Jumaat public holiday!

Tadi dah book hotel Avenue J lagi sekali. Nak tunaikan janji dengan kiddos yang teringin nak tengok Merdeka parade. 

Also tadi, book siap2 The Regency Hotel kat Tanjung Tuan untuk bulan November coz nak sambut birthday Aleesya & Amarr (both November babies). Dah plan dengan the siblings & ayah-ibu nak sambut ramai2. Ekceli, agenda utama adalah nak berkumpul adik beradik.. makan besar. Ayah dah 64 tahun. Kalau boleh nak gather selalu ❤️

Weekend gonna comes early this week! Yeay!

5 comments:

Anonymous said...

Isnt merdeka parade this year will be in Putrajaya? Better book Dorsett Putrajaya instead of Hotel J...

Siti Yang Menaip said...

dapnye. lama x makan eskrim mekdi =D

Anonymous said...

Maaf just nk bgtau. sambutan hari kebangsaan di putrajaya tahun nih

Nani said...

Salam Ad, just nak inform, merdeka parade tahun ni kat putrajaya bukan dataran merdeka. Tak pasti kt dataran ada juga tak yang kecil kecilan. Tapi yang besar memang putrajaya. This week raptai memang jammed putrajaya. Esok raptai penuh.

khdjhAdbh12 said...

Salam sis, i have been informed by police traffic KL, no merdeka parade in Dataran Merdeka, semua akan dibuat di Dataran Putrajaya, kalau ada pun Konsert Merdeka. Saya kecewa sebab beria google hotel semua , rupanya dekat putrajaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...