KENGKAWAN

Sunday, August 26, 2018

Last xtvt untuk hari ni

Shopping groceries!

Antara xtvt yang selalu dibuat bersama2 satu family. Senang sikit nak beli barang. Siapa nak makan apa, boleh pilih masuk dalam cart. Time nak makan or masak nanti boleh order kat chef mommy.

Best bawa kiddos pi beli barang dapur, boleh tolong pilih barang, angkat barang, tolak troli dan tolong angkut barang bawak naik umah. Paling penting, dah besar nanti, ringan tulang dan pandai beli barang dapur untuk family sendiri.

Awal kiddos tidur hari ni. Pukul 9.00 semua dah lelap. Oklah, mommy pun nak tidoq. Tak sabar nak pi keje esok.. hihi.

Minggu ni mommy jadi mak anak 4. Adam spent weekend dengan kiddos. Mana pi kami angkut dia sekali.

Layan vtvt kraf dengan tiga orng anak bujang

Tara.. dah siap!!

Semoga persaudaraan & persahabatan awak semua bertambah erat menginjak usia. Amin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...