KENGKAWAN

Thursday, January 03, 2019

Business as ussual

Easy run pagi ni. Tapi penat mengalahkan lari full marathon. Maybe sebab penat buat speedwork semalam. Or maybe sebab busy dengan persiapan sekolah anak2. Or maybe juga sebab busy kat ofis.

Tapi penat macam mana pun, still tak boleh stop lari. Coz pada aku, lari ni terapi free. Penat macam mana pun dengan keje ofis, keje umah, bila lari je terus hilang semua. Dan of coz lah pastu lagi bertambah penat.. hihi. Tapi feeling lepas lari tu, haish, tak boleh nak describe. Best sangat. Best sampai ko boleh masuk dapur memasak, mengemas, membasuh sambil tersenyum2 even ko baru habis berlari. Gitu, tahap ke-best-an berlari ni. Pasal tu tak boleh berenti.

Oh tahun ni ni tambah satu lagi rutin dalam jadual aku (Jenos tak reti penat aku ni). Tapi yang ni tak boleh nak expose kat sini. Later2 lah. Kelas start Jumaat ni. Looking forward sangat ❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...