KENGKAWAN

Monday, January 14, 2019

Sunday xtvt with kiddos

Balik dari long run session, terus ajak kiddos berendam dalam swimming pool. Mommy jadi whale kali ni. Kiddos asal mommy join swim je mesti nak berpaut kat bahu / badan / kaki mommy.. 😂😂

Lepas mandi, Mamoru ajak breakfast kat luar, pastu pergi main basikal kat area stadium.

Penat main basikal, kami pegi makan pizza kat rumah adik no.7 - melawat baby baru! New addition to Dollah Tengku's family. ❤️❤️❤️

Balik rumah, sambung berenang lagi dengan cousin2 depa pula.

Malam semua tido awal. Dengan mommy sekali tido awal. Sekian. 😂😂

My mini

Sama tak?

Aleesya suka bunga

My heroes

Dualthlon wannabe

Ni je gambar Mamoru yang ada. Tu pun kaki je.. hihi. 
Lifeguard on duty

1 comment:

ejulz said...

seronok diorang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...