KENGKAWAN

Friday, January 04, 2019

Melawat Akram

Gigih redah jem balik keje semalam semata nak pi melawat Akram (anak pada adik lelaki no.5) kat Columbia hospital.

Dia masuk hospital sebab athma - penyakit keturunan 😂😂. Syian Akram, supposed dia start masuk darjah satu, tapi seems next week je lah dia start masuk kelas. Cempat sembuh ok. Kawan gaduh aku ni. Suka ajak aku main lawan2 kalau berjumpa.. hihi

Awal tahun ni insyaAllah aku akan dapat 3 orang anak buah baru. Meriahlah raya tahun ni dengan suara baby kat rumah ayah nanti.

Dinner kat my fav Kak Mah bubur nasi kat Kampung Bari on the way balik dari hospital.

Akram dengan MummyLong & DaddyLong

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...