KENGKAWAN

Wednesday, September 26, 2018

Esok race day!

Semalam tiba2 Mamoru cakap kawan2 ofis dia nak order biskut. Aku tengah shopping barang2 buat kuih time tu. Blur sekejap, siapa yang order? Siapa yang amik order? Rupanya, semalam dia bawak soft cookies sebalang pi ofis untuk buat kudapan sambil bekerja. Kata dia, berebut kawan2 dia makan cookies tu. Semua cakap sedappp dan masing2 pakat nak order dan beli dari aku. Mamoru cakap lagi, dia sempat selamatkan 3 keping je untuk diri sendiri ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Lucu pulak.

Tapi bila fikir semula, why not kan? Boleh fikir2kan ni. Mana tau kalau aku dah bosan makan gaji dan nak duduk rumah je. Boleh buat bisnes kan? Anak2 pun semua dah besar. Tinggal Aleesya je yang paling kecik dalam rumah. Aleesya pun pandai bawa diri ❤️

Ok, boleh put aside idea ni. Nanti2 boleh keluarkan balik.

Late dinner malam tadi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...