KENGKAWAN

Sunday, September 02, 2018

KL Car Free

Subuh gelap kiddos dah bersiap nak pergi cycling area KL. Excited memasing.

Sayangnya, Adam tak pandai naik basikal, so Adam just ikut mommy jogging dengan Aleesya sementara Mamoru, Ariff & Amarr cycling.

Tadi Mamoru turut ajar Adam bawa basikal, tapi satu session tak cukup. Kena try few times baru boleh pandai. Neek weekend kita belajar lagi ya Adam.

Mamoru & kiddos gained cycling mileage more than 10km. Mommy, Aleesya & Adam not more than 3km (as advised by Doc).

Good job boys!

Coach daddy

Ariff in action

Running with Aleesya

Boleh masuk powerkids dah ni

Main belon depan Dataran Merdeka

#healthykidsmakeshappymom

#happykidsmakescreativekids

Sunday well spent

Ramainya anak mmaaakkk

Kesayangan mommy & daddy

Amarr in action

Terpaksa bawa 2 kereta pi sini tau. Satu kereta just untuk bawa basikal je. Next time kena pasang basikal carrier atas roof kereta.

1 comment:

Asyiqin Roslee said...

Bagusnya sis.. Kecik2 dah ajar anak keluarkan peluh..amalkan gaya hidup sihat.. Tak ramai mak ayah yang boleh buat macam ni..

Jom singgah blog ekin untuk baca latest entry :)

https://asyiqinroslee.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...