KENGKAWAN

Sunday, September 02, 2018

Swimming lagi

Ni xtvt pagi tadi.

Pecah rekod bila masing2 berendam dan spent time main2 kat swimming pool dari pukul 7.30 pagi sampai pukul 10.30 pagi.

Mommy sempat naik atas rumah buat breakfast pastu bawak turun untuk kiddos makn coz memasing tamau naik. Lantok ler. Asalkan korang bahagia.

Ariff dah semakin besar sekarang. Abang long yang penyayang dan selalu utamakan adik2.

Memasing kerjakan mende ni sampai tanak naik rumah

Majalah mangga pelam muda

Manisnya senyumanmu

Cubaan menggoda lifeguard yang bertugas pagi tadi

Lifeguard kena paksa mandi sekali

Paksa mommy main bola pula. Ok la kan dari dia paksa mommy mandi sekali. Mommy tamauuu.. 

Breakfast kat luar arini

Mommy pun teringin juga.. hihi

Ni masa awal. Tak sampai beberapa minit, semua tolak tepi. Dia rimas tak dapat berenang

Happy kids

Mommy pun lifeguard juga

Best duduk camni dengan angin sepoi2

Penat mandi, kita minum susu pulak

Kesayangan mommy

Kesejukkan

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...